Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zorggroep Meander verwelkomt 83 Medewerkers Welzijn

Woonzorgcentrum Heggerank Musselkanaal 

VEENDAM/MUSSELKANAAL – Dinsdagmiddag 12 februari verwelkomde Zorggroep Meander 83 nieuwe medewerkers in de Heggerank in Musselkanaal. Deze medewerkers zijn aangesteld als Medewerker Welzijn en worden ingezet op woonzorglocaties van Zorggroep Meander. Zij zijn het aanspreekpunt voor bewoners en zorgen met hun warme persoonlijkheid, een flinke dosis enthousiasme en professionaliteit voor een goede sfeer in de huiskamers.

Nieuwe functie: Medewerker Welzijn Zorggroep Meander krijgt extra kwaliteitsgelden van de overheid voor implementatie van het kwaliteitskader Verpleeghuiszorg. Met deze kwaliteitsgelden kan Zorggroep Meander investeren in de aandacht voor de cliënt, verlaging van de werkdruk van de medewerkers én om mensen kennis te laten maken met werken in de ouderenzorg. Daarom is de functie van Medewerker Welzijn in het leven geroepen. De Medewerker Welzijn houdt continu het welzijn van de cliënt in de gaten, is een vast aanspreekpunt voor de bewoners en zorgt voor een goede sfeer op de huiskamers van de verschillende locaties. De nieuwe medewerkers worden de komende maanden geschoold om de functie succesvol te kunnen vervullen.

In gesprek met elkaar De welkomstbijeenkomst werd geopend door Renate Kamphuis. Na een mooie introductie over Zorggroep Meander, gingen alle nieuwe medewerkers bij hun eigen leidinggevende aan tafel zitten. Daar gingen ze in gesprek om kennis te maken en meer te horen over de locatie waar ze aan de slag gaan.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.