Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veendam 1894 op zoek naar meisjesteams

VEENDAM – De 125-jarige voetbalvereniging Veendam 1894 is nog op zoek naar meisjesvoetbalteams, die het deelnemersveld van het eerste toernooi om de ‘Henk Nienhuis-bokaal’ willen completeren. De club heeft de intentie uitgesproken de komende vijf jaar dit meisjesvoetbaltoernooi te organiseren. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de organisatie van de voetbalopera Veendammer Wind, die op 28-29-30 juni en 4-5 juli 2019 plaatsvindt in het voetbalstadion aan de Langeleegte.

v.v. Veendam 1894

Veendam 1894 nodigt verenigingen uit hieraan deel te nemen in de categorieën Meisjes o11, o13, o15 en o17. De voorronden vinden plaats in de maanden april en mei en de halve finales en finale worden op zondag 2 juni afgewerkt aan de Langeleegte.

Voorrondes in regio

Hoe werkt het toernooi? Bij meer dan vier deelnemende teams per categorie worden de voorrondes ergens in de regio gespeeld, vastgesteld door de toernooicommissie. De beste vier teams per leeftijdscategorie komen dus op 2 juni naar de Langeleegte. Elk deelnemend team krijgt een sportpakket t.w.v. 100 euro. Voor alle deelnemers aan de finaledag ligt een medaille klaar, er worden bekers uitgereikt aan de beste ploegen per leeftijdsgroep en alle halve finalisten krijgen op hun eigen sportcomplex een clinic door voetbalschool Parkstad.

Inschrijving

Aanmelding kan via toernooien@veendam1894.nl o.v.v. de teams, met daarbij leider/contactpersoon, mailadres en telefoonnummer.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.