Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Afscheid van ‘De Vliegende Schijven’

Afscheid van ‘De Vliegende Schijven’.

RTV1 – Zondagmiddag 17 februari kon je voor de laatste keer luisteren naar het Nederlandstalige radioprogramma ‘De Vliegende Schijven’. Na 16.5  jaren heeft presentator Sander Cinjee er een punt achter gezet. ”Het is mooi geweest”, aldus Sander die ook Roelof Lamberts en Bas Niemeijer bedankt voor het mede assisteren van de show.

Nederlandstalig

Volgens Sander, die ook deel uitmaakt van het omroepbestuur, zijn er tegenwoordig zoveel Nederlandstalige radiozenders dat zijn show er niet meer echt toedoet. Bovendien draaien er nog voldoende Nederlandstalige programma’s bij RTV1. Zo kun je blijven luisteren naar shows van Emmo Spieard (Vinyl Express) en Joseph Plat ( Gouden Uren) op de zondagmiddag en avond.

16.5 jaar 

Sander werd door voorzitter Theo Mooijman in het begin van zijn laatste show bedankt voor zijn jarenlange inzet. Hij kreeg een leuk aandenken en een grote bos bloemen. 16,5 jaren ‘Vliegende Schijven’ presenteren is ook niet niets. Een show die begon bij radio Parkstad en eindigde bij RTVeen. Wat er voor in de plaats komt is nog niet helemaal duidelijk. Tot die tijd kun je luisteren naar het RTV1 non-stop programma.

 

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.