Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

81e seizoen toneelvereniging PALVU

De acteurs

PEKELA – Toneelvereniging PALVU uit Oude Pekela speelt zijn 81e seizoen op zaterdag 30 maart en zaterdag 6 april in MFA ‘De Binding’. Er wordt een blijspel in 3 bedrijven genaamd ”Maar wie is dan de Vader” voor het voetlicht gebracht. Deze zijn geschreven door Astrid Baijs en Jan Tol.

Kaarten

De kaarten voor deze voorstellingen zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 5 maart in De Binding en bij schoenservice Brokschmidt (De Helling) te Oude Pekela. Ook wordt er op zaterdag 13 april in Dorpshuis De Kiepe opgetreden. Deze kaarten zijn vanaf 12 maart verkrijgbaar in Dorpshuis ‘De Kiepe’ te Nieuwe Pekela.

(ingezonden)

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.