Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Knot: Motie van Treurnis is geen motie van Treurnis

De extra raadsvergadering in Veendam

VEENDAM – Fractievoorzitter Christel Knot van Gemeente Belangen (GB) verweet tijdens een interview de voltallige oppositie dat de ingediende motie van treurnis geen motie van treurnis was. “Het staat niet in de motie vermeld, dus dan is het ook niet zo” aldus Knot afgelopen maandagavond in een reactie tegen RTV 1 verslaggever Roel Bouland.

Leer- en sportpark

Deze legde mevrouw Knot voor, dat het de wethouder was die contact zocht met de media over het huidige tekort (negen miljoen) bij het Leer- en sportpark. Dit was volgens Knot een normale gang van zaken, de wethouder beantwoorde de vragen van de pers hierover.

Knot vond het wel jammerlijk dat er fouten zijn gemaakt met het versturen van het persbericht naar de media. Door een fout van een medewerker van de afdeling communicatie, die inviel voor een medewerker die op vakantie was, is deze fout begaan. “Het spijt mij dat dit zo is gelopen en het had anders gekund” aldus mevrouw Knot.

TV

Het interview met mevrouw Knot, een verklaring van wethouder Henk Jan Schmaal en een reactie van Trevor Mooijman van GroenLinks over de ‘verwarrende’ ingediende motie van treurnis wordt woensdagavond (27 febr.) vanaf 19:00 uur uitgezonden op RTV1 televisie. De motie van treurnis werd overigens verworpen omdat de coalitiepartijen D66, GB, VVD en PvdA tegen stemden tijdens de extra raadsvergadering.

Radio

Een reactie van raadslid Pé Langen van partij VUK, waarom hij niet tijdens het spoeddebat een ‘motie van wantrouwen’ indiende tegen de wethouder en zijn beweegredenen om te wachten tot het inhoudelijke debat op maandag 25 maart, wordt woensdagavond (27 febr.) uitgezonden in het radioprogramma RTV1 Actueel vanaf 18:00 uur.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.