Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nicky Romero en Sefa op Secret Forest Festival

STADSKANAAL – Nick Romero en Sefa zijn de nieuwe grote namen die zijn toegevoegd aan de line up van Secret Forest Festival. Dat heeft de organisatie dinsdag bekend gemaakt. Eerder werd al bekend gemaakt dat Waylon, Bizzey en Kris Kross Amsterdam naar het festival in Stadskanaal gaan komen op 25 mei.

De 29-jarige Romero is een van de populairste dj’s van dit moment en draait op alle grote podia in de hele wereld! Sefa is 1 van de nieuwe Frenccore dj’s. Mateloos populair en op de diverse hardere stijlen events was de tent waar Sefa draaide veel te klein. Ook bekende artiesten als Bizzey, Kris Kross Amsterdam, Jannes, Warface, dr. Peacock, Darkraver, Extince, Jody Bernal, Billy the Kit zijn op het festivalanwezig.

 – Podiums –

Mainstage

Het hart van het festival wordt de Mainstage. Dit is een plek waar jong en oud zich de hele dag kunnen vermaken. Op het hoofdpodium komen verschillende muziekstromingen voorbij. Het is een plek waar we trots op zijn. Van internationale dj`s tot verrassende live optredens van de grootste Top40 artiesten, ze komen allemaal voorbij op de Mainstage van het Secret Forest Festival 2019. Op de Mainstage wordt niet enkel ingezet op één en dezelfde muziekstroming. Er zullen diverse muziekstromingen voorbij komen van het allerhoogste niveau.

Connected

Een Connected stage mag natuurlijk niet ontbreken tijdens Secret Forest Festival 2019. Met meerdere uitverkochte indoor edities, vertegenwoordigt de Connected stage de hardere stijlen in de dance muziek. Ook op dit podium verwelkomen we de beste, populairste en hardste artiesten van de scene.

Remember

Terug in de tijd en genieten de dj`s die vroeger in de grote clubs in binnen en buitenland draaiden, je vindt ze allemaal op de Remember stage. Waar tijdens de vorige editie was gekozen voor een 90s stage, wordt er dit jaar meer ingezet op bezoekers die vroeger naar de grote nachtclubs gingen. Op dit podium vindt je onder andere de Early Hardcore, Freestyle & more!

Urban Flavours Cross Over

Een compleet nieuw podium waar Urban helemaal tot zijn recht zal komen door uiteenlopende artiesten. “Natuurlijk zullen hier de hits van Lil Kleine en boef te horen zijn, maar ook de Hip Hop van vroeger zal weer terug komen in de Bossen van het Pagedal”, aldus Jeroen van Broekhoven.

Flügel LIVE

van Broekhoven: “Waar in 2017 nog werd gefeest in de kleine skihut van Flügel, zullen we deze in 2019 verruilen voor een enorme skihut! Dit is de plek waar we kilo`s confetti de lucht in schieten en waar meters lange polonaises zullen worden gelopen! Met grote en kleine artiesten is dit zeker één van de gezelligste area`s van Secret Forest Festival.  Artiesten van de 90’s tot aan het levenslied”.

RTV1

Natuurlijk is RTV1 ook weer aanwezig met een crew van Radio en TV verslaggevers. Er worden interviews gedaan en volop sfeeropnamen gemaakt door de streekomroep voor de Veenkoloniën. Informatie over de tv kanalen en radiofrequenties kun je vinden op de website: rtveen.nl

Kaarten voor Secret Forest Festival zijn te verkrijgen op www.secretforestfestival.nl of bij alle primeras in Nederland

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.