Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Drentse Bespaarmarkt komt in Exloo

Gemeentehuis in Exloo – (F: RTV1)

EXLOO – Wilt u ook een energiezuinig huis met een lage energierekening en meer wooncomfort? Op 7 maart vindt vanaf 19.30 uur een Bespaarmarkt plaats in het gemeentehuis in Exloo. Bezoekers kunnen meer te weten komen over isolatiemaatregelen en duurzame verwarming in hun woning. De Bespaarmarkt wordt georganiseerd door de gemeente Borger-Odoorn en het Drents Energieloket.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de Bespaarmarkt kunt u verschillende korte presentaties bijwonen. U krijgt tijdens deze avond allerlei praktische tips en adviezen. U krijgt antwoord op vragen zoals; waar moet ik rekening mee houden als ik aan de slag ga met vloer-, bodem-, gevel- of dakisolatie, en/of isolerende beglazing? Of wanneer en hoe kan ik omschakelen naar een warmtepompinstallatie of zonneboiler? Wat kosten de maatregelen gemiddeld en wat leveren ze op? En welke financiële mogelijkheden zijn er om de maatregelen te nemen? Daarnaast kunt u direct in gesprek met diverse regionale bedrijven op het gebied van isolatie en duurzame verwarming. Het Drents Energieloket is aanwezig om u te helpen met een onafhankelijk advies.

De Bespaarmarkt op 7 maart is gratis toegankelijk en start om 19.30 uur in het gemeentehuis, Hoofdstraat 50 te Exloo. U kunt zich aanmelden via www.drentsenergieloket.nl/aanmelden. Wilt u alvast weten waarmee u energie kunt besparen in uw woning? Kijk dan op de website van het Drents Energieloket: www.drentsenergieloket.nl .

De Bespaarmarkten zijn onderdeel van de campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, een initiatief van het Drents Energieloket. Het doel van de campagne is alle Drentse woningen warm, comfortabel en energiezuinig te maken en woningeigenaren te adviseren en te ondersteunen bij het nemen van energiebesparende maatregelen.

De campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, is een initiatief van het Drents Energieloket; een samenwerking van de Drentse gemeenten, provincie Drenthe, Bouwend Nederland, Uneto-VNI, SLIM wonen met energie, Buurkracht en de Natuur en Milieufederatie Drenthe.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.