Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Learn2Run met SV Veendam Atletiek

VEENDAM – Learn2Run wil graag mensen met verschillende doelen een kans bieden om in groepsverband, op een laagdrempelige manier, te leren hardlopen. Heeft u ze ooit zien lopen? Op een zondagochtend, zwoegend en zwetend, voorovergebogen en kijkend in de verte of naar het eindeloze asfalt.

Respect.

Zij doen het wel, toch knap! De één om de nodige kilo’s kwijt te raken, de ander voor de uitdaging. Die uitdaging, die weddenschap, die moet leiden tot een prestatie. Een prestatie waarvan men niet wist dat het kon. Nooit voor mogelijk gehouden. U zou het ook best willen. Maar u twijfelt of u het kunt. En of u het in uw eentje kunt.

Wat zal men er wel van zeggen als men u daar ziet lopen of rennen? Stel dat het niet lukt? Als u het niet probeert weet u het nooit. En zo zijn er zovelen die het bovenstaande denken. U weet het alleen niet van elkaar. Ga de uitdaging aan, en stel het niet langer uit. U heeft nu de kans!

Ook als u nog nooit heeft hardgelopen kunt u meedoen. De lessen worden gegeven onder begeleiding van een ervaren/gediplomeerde trainer. Vooral ook het groepsverband is een belangrijke factor. Steunen, stimuleren en plezier maken met elkaar tijdens de trainingen is een doel. Want ook u kunt het! 5 Km hardlopen aan één stuk is voor iedereen mogelijk na het volgen van deze cursus.

Broez’n deur andermans Hoez’n

Zaterdag 29 juni 2019 kunt u samen met uw trainingsmaatjes dit doel verwezenlijken tijdens de Sight Seeing Run in Veendam. “Broez’n deur andermans Hoez’n”. De trainingen voor basis/beginnersgroep zijn vastgesteld op 2 trainingen per week in groepsverband op maandag- en woensdagavond. We beginnen op maandagavond 8 april om 19.00 uur. De trainingen duren ongeveer een uur.

Aanmelden

Twijfelt u nog? Op woensdagavond 3 april om 19.00 uur is er een voorlichtingsavond in Baan 7 (dit is op de Atletiekbaan aan de Woortmanslaan, achter de voetbalvelden van VV Wildervank). Op deze avond wordt uitleg gegeven van wat u van de cursus mag verwachten én natuurlijk kunt u met al uw vragen terecht. Directe opgave is ook mogelijk, stuur uw mail naar: Marianslim58@gmail.com. Graag o.v.v. basisgroep hardlopen en bij uw opgave naam en adresgegevens vermelden + telefoonnummer en geboortedatum. De kosten voor de gehele cursus (12 weken) zijn € 40 per persoon. Dit is inclusief een startbewijs voor de Sight Seeing Run en een functioneel hardloopshirt.

(ingezonden)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.