Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

KDV Bamba geopend in de Breehorn

VEENDAM – Kinderdagverblijf Bamba is vrijdagmiddag officieel geopend op de nieuwe locatie van Woonservicecentrum Breehorn. De jongste BSO-er Lian Kamminga, bewoner dhr. Meertens van de Breehorn en Johan namens Cosis knipten een lint door van één van de drie aanwezige buitendeuren die op het plein uitkomen. De kinderen waren kort hiervoor middels een paardentram van de oude locatie aan het Skagerak naar de nieuwe locatie gebracht.

Hapje en drankje

Vervolgens mochten de ouders en kinderen de nieuwe locatie bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. Ook was de balonnenclown en suikerspin prinses aanwezig voor de kinderen (en ouders). Naast alle Bamba-ouders en -kinderen, waren ook bewoners en personeel van de Breehorn en cliënten en begeleiders van Cosis aanwezig.

Maatschappelijke functie

KDV Bamba wil de Breehorn ouderenzorg en Cosis bij de opening betrekken omdat men deze locatie nadrukkelijk een maatschappelijke functie wil meegeven middels de ontstane samenwerking, aldus Gieneke Schomaker van KDV Bamba.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.