Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

CDA’ers bezochten centrum Stadskanaal

Groene golf CDA in Stadskanaal

STADSKANAAL – Afgelopen zaterdagochtend was het CDA Groningen samen met de CDA afdeling Stadskanaal te vinden in het centrum van Stadskanaal. Voor de aftrap van de Provinciale- en waterschapsverkiezingen, werd Stadskanaal uitgekozen om als eerste te bezoeken.

Stemmen op 20 maart

Tijdens de ‘’groene golf’’ waren 28 CDA’ers aanwezig, waaronder tweede kamerlid Anne Kuik. De partij ging in gesprek met verschillende mensen om over de zorgen en ambities van de kanaalstreek te praten. Tevens was een doel om zoveel mogelijk mensen 20 maart naar de stembus te krijgen voor de provinciale- en waterschapsverkiezingen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.