Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Weerbaarheidstraining voor basisschoolleerlingen

Gemeentehuis Veendam – (F: H. Drenth)

VEENDAM – Het CJG Veendam organiseert samen met Team Sport van de gemeente Veendam weerbaarheidstrainingen, genaamd ‘Rots en Water’. De training is bedoeld voor kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 en gaat van start op woensdagmiddag 20 maart 2019. Tijdens de training leren kinderen op een goede manier voor zichzelf op te komen.

 Wat is Rots en Water?

Rots en Water is een sociale weerbaarheidstraining voor jongens en meisjes die willen leren om op een goede manier voor zichzelf op te komen in de omgang met anderen. De Rotshouding leert je om op jezelf te vertrouwen en je eigen weg te durven kiezen. Bij de Waterhouding staan samenwerking, vriendschap, verbondenheid en communicatie centraal.

Cursus Rots en Water

De cursus Rots en Water bestaat uit vijf lessen en bij de eerste twee lessen zijn ouders/verzorgers ook van harte welkom. De cursus wordt gegeven in gymzaal Lauwers (Lauwers 2-4, 9642 KX  Veendam) en start op woensdag 20 maart 2019. De overige lessen vinden plaats op 27 maart en 3, 10 en 17 april 2019. De kinderen uit de groepen 5 en 6 zijn welkom van 14.30 tot 15.30 uur en de kinderen uit de groepen 7 en 8 zijn welkom van 15.45 tot 16.45 uur. Deelnemen aan de cursus (vijf lessen) kost €15,-.

 Opgeven of meer informatie?

Wilt u meer informatie over de cursus of wilt u uw zoon of dochter aanmelden? Neem dan contact op met Ellin Pelgrim, combinatiefunctionaris van Team Sport: ellin.pelgrim@dekompanjie.nl of via telefoonnummer 0598-652314. Opgeven kan tot en met maandag 18 maart 2019.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.