Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stichting DWS wint vrijwilligersprijs 2019

F: Marc Dol

STADSKANAAL – Stichting DWS Stadskanaal wint de vrijwilligersprijs 2019. De titel en een cheque van €1000 werd aan een groep vrijwilligers uitgereikt door burgemeester Froukje de Jonge en wethouder Lian Veenstra van Stadskanaal. Zij kregen deze prijs tijdens de vrijwilligersbijeenkomst in het Spont in Stadskanaal. Deze bijeenkomst was georganiseerd door VIP Stadskanaal.

Stichting DWS

De doelstelling van Stichting DWS Stadskanaal is het ontwikkelen, leiden, begeleiden en activeren van sport, spel en recreatie ten behoeve van mensen met een beperking. Deze doelstellingen worden gerealiseerd door een groep van vrijwilligers. Zij werden door een vakjury beoordeeld op hun ingezonden filmpje en werkzaamheden. `De jury vond dat deze stichting de vrijwilligersprijs 2019 verdiende.

Aanmoedigingsprijzen 

Naast de hoofdprijs werden er ook 3 aanmoedigingsprijzen uitgereikt aan verschillende vrijwilligers organisaties. Omgangshuis Stadskanaal, een opvangplek voor kinderen van ouders met een vechtscheiding was de eerste die de aanmoedigingsprijs mocht ontvangen.

De Zonnebloem, een stichting die ouderen een leuke dag bezorgd, was de tweede winnaar.

Als derde mocht RTV1 de aanmoedigingsprijs in ontvangst nemen. De aanmoedigingsprijs bestond uit een geldbedrag van €250.

F: Marc Dol

F: Marc Dol

F: Marc Dol

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.