Direct naar de inhoud.

Blueprint sessies met Trevor Alguire en Pieternel

  • door:
  • op:

RTV1 – Op vrijdag 22 maart wordt een nieuwe live aflevering van het roots radio/tv- programma Blueprint opgenomen vanuit de foyer van theater vanBeresteyn in Veendam op het bekende tijdstip van 17.00-19.00 uur. De sessies worden verzorgd door Trevor Alguire uit Canada en Pieternel (Osinga) uit Amsterdam die een prachtige plaat in Nashville heeft gemaakt. Presentatie Thomas Kaldijk.

Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis. Via de radio (FM) en de  stream op www.rtveen.nl is het programma elke zondag te beluisteren en verder de hele week op rootsparadise.nl/blueprint en rtveen.nl/programmering/blueprint/

Pieternel
Trevor Alguire

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-