Direct naar de inhoud.

Intertoys Veendam gaat ook dicht

  • door:
  • op:
Intertoys Veendam sluit de deuren – (F: Peter Panneman)

VEENDAM – Intertoys sluit haar vestiging in Veendam. Dit is aan het personeel medegedeeld door de rayonmanager van de speelgoedketen. Voor zover bekend zal de winkel medio mei de deuren gaan sluiten. Intertoys liet eerder al weten in afgeslankte vorm een doorstart te willen maken, maar de vestiging in Veendam bleef nog in onzekerheid. Dit alles had te maken met o.a. het huurcontract, zo liet een woordvoerder van Intertoys weten.

De Portugese investeerder Green Swan wil landelijk ongeveer 220 winkels overnemen. Voor 91 Intertoys-winkels viel hierdoor het doek. In Hoogezand gaat de winkel van Bart Smit in winkelcentrum de Hooge Meeren sluiten. Die winkel valt ook onder Intertoys. De Intertoys-winkel aan de Hoofdstraat in Hoogezand blijft wel open.

Franchise-vestigingen zijn blij

Dan zijn er nog de franchise-vestigingen van Intertoys. Daarvan zijn er zo’n honderd in Nederland. Zij zijn blij met de overname door Green Swan. “Vooral omdat Green Swan een bedrijf is met een speelgoedachtergrond. Ze weten hoe het werkt”, zei eigenaresse Anne-Marchien Venekamp van Intertoys in Stadskanaal eerder in het DvhN.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal