Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wethouders Veendam helpen tijdens NLdoet

Wethouders helpen mee tijdens NLdoet – Foto: Peter Panneman

VEENDAM – De wethouders Annelies Kleve (D66) en Ans Grimbergen (PvdA) van de gemeente Veendam hielpen vrijdagmiddag mee bij Kledingbank Maxima in het kader van NLdoet één van de grootste vrijwilligersacties van Nederland.

Kledingbank

Kledingbank Maxima is het modehuis waar mensen met een laag inkomen gratis kleding kunnen halen. De kledingbank krijgt er een etalage bij en ruimte voor het uithangen van kleding. Voor de inrichting hiervan zijn er verschillende werkzaamheden zoals het monteren, plaatsen en vullen van de rekken. Ook moet er een etalage-presentatie gemaakt worden met als thema ‘voorjaar’. De wethouders helpen hieraan mee. “We zijn een bank zonder geld, en een winkel zonder kassa´ aldus Gherie ter Steege van Kledingbank Maxima.

Vrijwilligers

Het Oranje Fonds zet tijdens NLdoet de schijnwerpers op vrijwilligers. Vrijwilligers zijn het kloppende hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers zijn voor de samenleving. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk en laat zien hoe leuk vrijwilligerswerk is

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.