Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nationale Pannenkoekendag op St. Antoniusschool

De pannenkoekenbakkers

MUSSELKANAAL – De Rooms-Katholieke St. Antoniusschool heeft ook dit jaar weer met groep 7 en 8 de ‘Nationale Pannenkoekendag’ gevierd. Groep 7 is naar de ouderen van ‘De Beukenhof’ geweest. De leerlingen hebben hier pannenkoeken gebakken voor 20 bewoners.

Eten en bingo
Dat was niet het enige dat de leerlingen hebben gedaan. In een versierde zaal werden de ouderen verwelkomd. Er was ook een bingo georganiseerd voor de bewoners met prijsjes voor iedereen. Natuurlijk werden ook de pannenkoeken geserveerd door de jonge leerlingen. Voor enkele bewoners werd de traktatie op de kamer bezorgd

Opa en oma
Groep 8 heeft wederom voor de eigen opa’s en oma’s pannenkoeken gebakken. Dit keer op een volledig vernieuwd leerplein. Dit schooljaar is de binnenkant van de school aangepakt en is in vrijwel elke klas nieuw meubilair geplaatst. De leerlingen hebben veel pannenkoeken gebakken. Deze vielen zeer in de smaak bij de opa’s en oma’s. Het is de derde keer dat de St. Antoniusschool meedoet aan de Nationale Pannenkoekendag. Het lijkt daarmee een nieuwe traditie te worden. De leerlingen en de ouderen kijken terug op een zeer geslaagde dag.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.