Direct naar de inhoud.

Koopavondconcert live op televisie

Dameskoor Vrolijke Noot uit Muntendam op televisie te zien

 

RTV1 – Vijf vrijwilligers van parkstadveendam.nl gaan er voor zorgen dat het concert ook zichtbaar is voor mensen in de verzorgingstehuizen. Voor hen is het immers niet mogelijk zich te verplaatsen naar vanBeresteyn, maar kunnen dankzij de moderne technieken toch meegenieten. In eerste instantie wordt de uitzending gedaan op de internetkanalen Facebook en YouTube van ParkstadVeendam.nl en op de website van ParkstadVeendam.nl.

 

RTV1

Door samen te werken met RTV1 is het ook mogelijk om het concert te volgen via de televisie. RTV1 gaat het live uitzenden. In de pauze van het koopavondconcert kun je kijken naar een muzikaal optreden van Sabrina Stern. Deze opname is eerder gemaakt in de RTV1 studio te Veendam tijdens het programma ‘Deutsche Schlagerstunde’ van Anneke Uildriks.

Overzicht TV kanalen

  • SKV  – TV infokanaal 998 ( Analoog 69 )
  • RTV1 – TV Kanaal 1458 (KPN, Telfort en XS4ALL)
  • RTV1 – TV Kanaal 42 (Ziggo Woellust)
  • RTV1 – TV Kanaal  25 ( SKV )

Programmering (tijden onder voorbehoud)

  • 20:00 uur Deel 1
  • 20:45 uur Pauze
  • 21:00 uur Deel 2
  • 21:45 uur Einde

 

Vrouwenkoor De vrolijke Noot 
Nieuwjaarsdag 2017 had Nico Dijkman, bekend als dirigent van het mannenkoor Scheepsjoagers, een goed voornemen. Het oprichten van een vrouwenkoor! Het lukte Nico 60 enthousiaste vrouwen bij elkaar te krijgen en hiermee was van de geboorte van Vrouwenkoor “De Vrolijke Noot’’ een feit. Het koor zing driestemmig shanty’s, evergreens en Groninger liederen. Onder leiding van dirigent Nico is in korte tijd een gezellige sfeer in het koor ontstaan met verrassende zangkwaliteiten. Dit is goed terug te horen in de muziek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-