Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Seizoensopening Culturele Raad Muntendam

MUNTENDAM – De culturele Raad Muntendam opent het seizoen 2019 met een toneelavond op vrijdagavond 5 april in de Menterne. Toneelvereniging “De Harmonie” uit Zuidwending speelt een klucht in 3 bedrijven “Hotel de Harmonie(t)” Er zijn nog kaarten verkrijgbaar bij De Menterne voor €5,00 (inclusief 2 consumpties).

Op zondag 14 april organiseren wij weer een fietstocht van ongeveer 50 km. De tocht gaat richting Haren, daarna door het Noordlaarderbos naar het pontje bij het Zuidlaardermeer. Onderweg kan men 2 keer de benen strekken onder het genot van een consumptie. De start is tussen 10.00 en 11.00 uur bij de Menterne Julianaplein 1 Muntendam. Voor 17.00 uur moet men zich afmelden. Bij terugkomst in de Menterne wordt een heerlijke kop snert, van Harma, geserveerd. De kosten bedragen € 7,50 (inclusief kop snert)

De Culturele Raad Muntendam bestaande uit 9 leden wil graag een aanvulling van nieuwe leden. Mensen met nieuwe ideeën. Om onze activiteiten in een grote Midden Groningen veilig te kunnen stellen en uit te breiden hebben wij nieuwe mensen nodig. Belangstelling? U kunt zich aanmelden bij onze secretaresse Trijnie Prak (616259)

(ingezonden)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.