Direct naar de inhoud.

Nieuwe opnames Het Artiesten Festival

  • door:
  • op:
Silvia Swart komt ook optreden

RTV1 – Zondag 14 april zijn er weer nieuwe opnames van het tv-programma Het Artiesten Festival. Dit keer vinden de opnames plaats in Dans en Partycentrum Gossen in Stadskanaal. Het Artiesten Festival is een platform voor bekend en onbekend talent.

Tijdens een opname middag komen er zo’n 15 artiesten voorbij uit het hele land om hun liedjes te presenteren aan het publiek. Er worden drie afleveringen opgenomen en een non-stop aflevering waarin de artiesten achter elkaar de revue passeren op het podium.

De artiesten die 14 april voorbijkomen zijn o.a.: Wendy Woop, Silvia Swart, Jan v/d Beld & Hennie, Lesley Rosbach, Nicky Baegen, Maria Goosen, Rox van Driel, Patrick Valentijn, Wilbert. De presentatie ligt wederom in handen van Franky Stardust en backstage interviews worden afgenomen door Joseph Plat ( Lucky Joe). De eerste aflevering van de opnamemiddag zal meteen de week erop (21 april) al te zien zijn bij RTV1.

RTV1 kun je vinden op het Ziggo kanaal (42) KPN (1458) en SKV (kanaal 25). maar ook via KPN kanaal 1458. Mocht je deze niet kunnen ontvangen dan kun je altijd kijken via de stream op www.rtveen.nl

Meer informatie over Het Artiesten Festival kun je vinden op www.hetartiestenfestival.nl – Tel: Joseph Plat 0599- 616701

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-