Direct naar de inhoud.

VanSlag in Borger nu ook Filmhuis

  • door:
  • op:
(F: Facebook VanSlag)

BORGER – Cultuurpodium VanSlag in Borger is nu ook Filmhuis. Op vrijdag 12 april wordt de eerste film vertoond. De Oscar winnende film A Star is Born met in de hoofdrollen Lada GaGa en Bradley Cooper wordt dan op het witte doek vertoond.

Henk Eggens van VanSlag is blij met deze erkenning. “Na een aantal aanpassingen in de afgelopen periode is VanSlag naast concertpodium nu ook een professionele bioscoop met ruimte voor zo’n honderd bezoekers. Filmhuis VanSlag heeft ook nog eens een fenomenaal geluid en HD-beeldkwaliteit.”

VanSlag is Filmhuis geworden door het initiatief Bios Dichtbij van de Gemeente Borger-Odoorn en Kunst en Cultuur Drenthe. Een muziek pop-up bioscoop in Borger. Eggens: “Bij de oprichting van VanSlag is deze wens al uitgesproken en vastgelegd, nu is het zover. Samen met Filmhuis Emmen worden op verschillende plekken in de gemeente films vertoond. VanSlag zal zich focussen op films waarin de muziek centraal staat.”

In combinatie met de expertise van Filmhuis Emmen zal VanSlag zich exclusief richten op schitterende films waarin de muziek centraal staat. “We hebben natuurlijk ook wel een enorme mazzel, Bohemian Rhapsody, A Star is Born en Diana Ross: Her Life Love and Legacy zijn prijswinnende films.”
De entreeprijs op 12 april voor A Star is Born is slechts zes euro. Aanvang 20.00 uur.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal