Direct naar de inhoud.

Terugkeer bus voedselbank Veendam/Menterwolde

  • door:
  • op:
Dit onderwerp en meer vanavond in RTV Actueel

VEENDAM – Afgelopen februari melde het radioprogramma RTV Actueel dat er een bus van de Voedselbank Veendam/Menterwolde te koop was aangeboden bij een garagebedrijf in Veendam. De politie Noord-Nederland heeft haar onderzoek afgerond, verschillende partijen zijn verhoord. De betwiste bus staat nog als bewijs in het depot van de politie Noord Nederland.

In beslag genomen

De huidige voorzitter van de Voedselbank (oud Veendammer wethouder) Klaas Steenhuis laat in een reactie weten aan RTV1 dat de betwiste bus aanstaande dinsdag terugkeert naar de Voedselbank te Veendam. “De bus was verduisterd en vervolgens in beslag genomen nadat er een bestuurlijke crisis ontstond na het opzeggen van het vertrouwen in het oude bestuur”, aldus Steenhuis.

Onvoldoende bewijs

Het Openbaar Ministerie Noord-Nederland laat in een reactie weten dat de zaak omtrent de verduistering van de bus tegen de hoofdverdachten is geseponeerd vanwege onvoldoende bewijs. Het onderzoek naar de mogelijke fraude bij de Voedselbank is nog in volle gang.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-