Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Strukton brengt ‘dwarsliggers’ naar Stadskanaal

VEENDAM/STADSKANAAL – Afgelopen zondag 7 april bracht de firma Strukton een grote partij houten en betonnen dwarsliggers naar de STAR in Stadskanaal. Dit was de tweede en laatste aflevering. De eerste aflevering vond in maart plaats. De dwarsliggers werden met 22 goederen wagons vervoerd, getrokken door twee diesellocomotieven.

De trein kwam met een kwartier vertraging in Veendam aan, alwaar een bevoegde STAR medewerker als ‘pilot’ aan boord werd genomen. De Arriva trein liep bij aankomst door dit vertraagde transport tien minuten vertraging op, maar kon gelukkig wel op tijd (13.05 uur) weer uit Veendam vertrekken.

Bij de foto’s: De trein stopt naast het Arriva spoor om de pilot op te pikken en passeert de voetgangersoverweg tussen bus- en treinstation. Foto 3: de trein passeert het STAR station Veendam. (F: Valerie Mooijman-RTV1)       

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.