Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Heropening Toeristisch Informatie Punt Borger

BORGER – Op 12 maart gingen de deuren van het TIP aan de Hoofdstraat in Borger tijdelijk dicht. Op vrijdag 12 april om 14.00 uur gaan ze weer open na een complete metamorfose van gebouw en aankleding.

Medewerkers van het TIP in Borger zetten samen met de aannemer, installateur en schilder de schouders eronder en klusten er een maand lang flink op los. Nynke Houwing is blij met het nieuwe uitnodigende toeristische trefpunt: “De nieuwe inrichting doet recht aan wat de TIP wil uitstralen. Een gezellig, uitnodigend tref- en beleefpunt. We zijn trots op alle mogelijkheden die dit gebied op toeristisch en recreatief gebied biedt en dat willen we met deze nieuwe TIP laten zien.”

Ook burgemeester Jan Seton nodigt inwoners en bezoekers uit: “Borger-Odoorn is een gemeente met een prachtig aanbod aan natuur en bezienswaardigheden. Kom maar eens binnen en neem de tijd om informatie te halen over deze mooie omgeving en ervaar hoe Cittaslow BorgerOdoorn is. Hier staat gastvrij genieten in een menselijk tempo voorop!”

Op vrijdag 12 april is de officiële opening voor genodigden, gevolgd door de opening voor het publiek op zaterdag 13 april.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.