Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

CDA Kamerlid Kuik bezoekt Stadskanaal

.

STADSKANAAL – CDA-Tweede Kamerlid Anne Kuik toert door de provincie Groningen voor ‘Gronings Advies’. Elke maand is het Groningse Kamerlid in een andere gemeente om in gesprek te gaan met inwoners, lokale initiatieven te zien en om te horen wat nu typisch de lokale kracht en aanpak is. Kuik: ’15 april ben ik in Stadskanaal. Ik ben benieuwd wat de inwoners mij willen meegeven en wat is de ‘Knoalster’ aanpak waar heel Nederland van mag horen’!

De lokale CDA-fracties nemen Kuik mee tijdens het ‘Gronings Advies’ van hun inwoners, en andersom komen de lokale fracties een kijkje in de keuken nemen in de Tweede Kamer. ‘Het is een soort ‘jouw fractie, mijn fractie’, zodat lokaal en landelijk sterk met elkaar verbonden zijn’, aldus Kuik.

Op maandag 15 april start het Gronings Advies uur om 10.30 u ( tot 11.30 u) waar inwoners van harte uitgenodigd zijn om in gesprek te gaan met Kuik.
Locatie: het buurtcentrum Maarswold, Utrechtselaan 138 in Stadskanaal.

Daarnaast vindt een werkbezoek plaats bij Welstad over initiatieven die gezondheid stimuleren, omgaan met geld en langer thuis wonen.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.