Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Biljartclub De Spont kampioen OBV-competitie

STADSKANAAL – Voor de zesde keer op rij is het BC Spont 5 gelukt om kampioen te worden in de poule van de OBV-competitie. Weliswaar werd woensdag nog met een heel klein verschil verloren in Scheemda, maar de kleine voorsprong die pas in de laatste weken was opgebouwd, bleek ruim voldoende. Bij de concurrentie (Brem Assen en BCG Groningen) leken de zenuwen in de laatste wedstrijd parten te spelen.

Districtskampioen 

Donderdag 18 april, zullen de winnaars van de drie poules uitmaken wie zich districtskampioen mag noemen. Deze strijd vindt plaats in de biljartlocatie aan de Bremstraat te Assen. Aanvang 13.00 uur. De tegenstanders zijn dan BCV 3 uit Valthermond en Olle Keus 2 uit Veendam.

(ingezonden)

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.