Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dans- en theatervoorstelling Pinokkio

VEENDAM – Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei staat Cultuurcentrum VanBeresteyn bol van ouders en familie die de kunsten van hun kinderen komen bewonderen. Meer dan 250 leerlingen van de Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam dansen en spelen in dat weekend de voorstelling Pinokkio.

Het verhaal over de houten pop Pinokkio werd oorspronkelijk geschreven door de Italiaan Carlo Collodi in 1883. Walt Disney maakte er in 1940 een animatiefilm van die wereldberoemd werd. In de voorstelling van de Muziek-, Dans- en Theaterschool wordt het verhaal in een nieuwe jas gestoken. Pinokkio ontmoet in een pretpark kinderen die hem willen verleiden tot een ritje in een gruwelijke achtbaan.

De jaarlijkse uitvoeringen van de Muziek-, Dans- en Theaterschool zijn een feestelijke belevenis voor jong en oud. Alle leerlingen theater en dans mogen meedoen. Het creatieve team van theater- en dansprofessionals Charlotte Snijder-Uneken, Rianne Wiersma en Bert op ’t Ende staat garant voor een aantrekkelijke show vol humor.

De voorstelling wordt driemaal gespeeld. Op vrijdag- en zaterdagavond om 19.00 uur en op zaterdagmiddag om 14.00 uur.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.