Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kinderpaasfeest Pekela groot succes

Kinderboerderij in paassfeer – ingezonden foto van Michelle Boneschansker

OUDE PEKELA – Op woensdag 17 april organiseerde stichting kinderactiviteiten Pekela, in samenwerking met stichting uitdeelpunt eerste hulp en kinderboerderij Pekela, een groot paasfeest. Ruim 250 kinderen en volwassenen toonden hun belangstelling.

Paaseieren

De kinderen gingen fanatiek op zoek naar de paaseieren die verstopt lagen in het aangrenzende (Hugo de Groot) park. Na het zoeken van de paaseieren konden kinderen genieten op het terrein van de kinderboerderij waar verschillende activiteiten te doen waren. Zo konden kinderen op de springkussen, verschillende Oud-Hollandse spelletjes spelen, op de foto met de paashazen, schminken en knutselen.

De organisatie kijkt met een grote glimlach terug op deze geslaagde middag.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.