Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vernieuwde ‘Lutje’ Passion in Veendam

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Veendammers kregen ook dit jaar weer de unieke mogelijkheid om The Passion op een persoonlijke manier te beleven. 143 deelnemers verzamelden zich donderdagavond op het Museumplein in het centrum van Veendam. Vanaf daar zette zich de processie in gang met een groot wit kruis door het centrum van Veendam.

Voor Maikel -Owen van Deest (organisatie) alle reden om gewoon door te gaan ondanks de wat geringe belangstelling.

 

Nieuw

Vernieuwend dit jaar aan Lutje Passion was dat de deelnemers tijdens de route worden meegenomen in het verhaal van de lijdensweg van Christus. “Ondanks dat we weer een processie gaan doen was de beleving dit jaar weer heel anders zijn dan de vorige edities”, aldus Maikel-Owen van Deest, organisator van Lutje Passion in Veendam.

In 2017 ging de Passion van start met 500 deelnemers gevolgd door 150 deelnemers in 2018.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.