Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrijwilligersmarkt bij Hunebedcentrum

De éérste Drenten (F: B. J. Brinkman – RTV1)

BORGER – Zondag 28 april op de Dag van de Megalithische Cultuur wordt bij het Hunebedcentrum in Borger een vrijwilligersmarkt gehouden. Op die dag laten vrijwilligers zien wat zij doen in het Hunebedcentrum. Ze bieden informatie, vertellen over hun taken en beantwoorden allerlei vragen. “Ben jij op zoek naar leuk, afwisselend vrijwilligerswerk, kom dan absoluut langs,” aldus de organisatie.

Vrijwilligers spelen een grote rol in het Hunebedcentrum. Het centrum is dankbaar voor de grote betrokken groep vrijwilligers die aan haar is verbonden. Op allerlei fronten zijn zij actief en dragen zij het onderwerp (hunebedden) uit.

Het belang van vrijwilligers
Het Hunebedcentrum drijft op de vrijwillige inzet van mensen met een passie. Op verschillende fronten worden vrijwilligers ingezet om de organisatie kracht bij te zetten. Handige mensen voor in de technische dienst, vrolijke gezichten als gastvrouw of gastheer en vrijwilligers met didactische kwaliteiten die rondleiden en vertellen. Volgens het centrum maakt de grote diversiteit aan mogelijkheden het Hunebedcentrum een dynamische en leuke plek om je als vrijwilliger te ontwikkelen. Al sinds de oprichting van de stichting heeft het Hunebedcentrum veel te danken aan enthousiaste vrijwilligers.

Twijfel niet, kom langs!
Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je niet precies wat? Kom dan zondag 28 april langs en laat je informeren en enthousiasmeren. Het Hunebedcentrum heeft je veel te bieden. Sociaal, technisch of juist educatief, je kunt al snel veel bijdragen. Via sociale media zullen een aantal vrijwilligers, in korte video’s vertellen wat zij zo leuk vinden aan werken bij het Hunebedcentrum. Volg hiervoor onze Facebook en Instagram, aldus het Hunebedcentrum.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.