Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Froukje Sloot in top 3 beste ondernemers

STADSKANAAL – Onderneemster Froukje Sloot is door naar de finale van de beste supermarktondernemers van Nederland. Sloot werd vrijdagochtend gebeld met het bericht dat ze door was naar de finale van de zogenoemde ZO2Z award. Eerder deze maand werd Sloot al provinciewinnaar.

Uitslag

De uitslag van de ZO2Z award zal dinsdag 14 mei bekend gemaakt worden op de dag van het vakcentrum in Amersfoort. ‘Ik ben van plan om er met een bus vol of misschien wel 2 bussen vol medewerkers naartoe te gaan’ zei Froukje Sloot in een interview met RTV1. Na dit interview kwam er vrijdag een vakjury in haar winkel langs om alles te controleren.

Medewerkers

Op de vraag waar ze het meest trots op is antwoordde Sloot; ‘Op mijn medewerkers, van de vakkenvullers tot iemand op de versafdeling, ik kan wel zeggen dat we hier gewoon een geweldig team hebben staan.’

Hieronder het volledige interview met Froukje Sloot:

 

Geplaatst door

Redacteur/Presentator/Columnist - Streekomroep RTV1

1 Reactie op “Froukje Sloot in top 3 beste ondernemers

  1. Gefeliciteerd met je prijs froukje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.