Direct naar de inhoud.

Koningsdag 2019 nat en kil maar gezellig

  • door:
  • op:
Fox-podium tijdens Knoasternacht 2019

RTV1 – De Knoalsternacht is in goede sfeer verlopen. Over bezoekersaantallen is nog niets bekend gemaakt. Het was in ieder geval erg druk  in het centrum van Stadskanaal. Vooral druk was het rondom de Fox-stage waar de beats ook dit jaar weer toonaangevend waren voor de Kanaalster gezelligheid in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Regen

Koningsdag, met de vrijmarkt, startte regenachtig in zowel Stadskanaal, Musselkanaal als in Veendam. Ondanks het kille weer sprak Maikel Owen van Deest namens de Vrijmarkt organisatie in Veendam van een goede start en werden er volop zaken gedaan. Fotograaf Peter Panneman maakte zaterdagmorgen een sfeerimpressie. Foto’s hier bekijken.

Veendam

In Musselkanaal was er ook een prachtige vrijmarkt. Ondanks de regen toch vele kraampjes. Een sfeerimpressie met vele foto’s gemaakt door Gerrit’s fotografie kun je hier bekijken.

RTV1

In Stadskanaal was het RTV1 die al vroeg de boel muzikaal op zijn kop zette. Aan het begin van de Beneluxlaan stond een mobiele radiostudio. In het onderkomen daarnaast traden diverse artiesten op. RTV1 presentatoren zoals Rutger, Hielke, Gert Jan, Harrie, René, Peter, Gea  en vele anderen hebben er een prachtige radioshow van gemaakt. Op deze manier kon tot in de huiskamer meegenoten worden van een fantastische dag. Dat alles was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de geweldige inzet van (geluid) technici zoals Harry, Martin en team.

3 reacties op “Koningsdag 2019 nat en kil maar gezellig”

  1. Ik heb een vraag ik ben 11 meter amateur en wil graag een repeater plaatsen maar ik wil graag een plek voor de zender en de antenne maar weet niet hoe ik in contact kan met jullie band jullie hebben misschien ook een idee daar over want het mooiste is dat de antenne vrij hoog komt en ik weet dat jullie antenne op het hotel en Stadskanaal staat mes vriendelijke groet Marcel Nap Leersum van de whisky Oscar groep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-