Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Opgave avondvierdaagse Wildervank

WILDERVANK – De avondvierdaagse in Wildervank georganiseerd door Sportfederatie Wildervank, vindt plaats van maandag 20 mei tot en met 23 mei. Alweer voor de 41e keer wordt er in Wildervank gelopen en de organisatie hoopt op veel deelnemers.

De intocht op donderdagavond zal begeleid worden door een combinatie malletband uit Ten Boer en Schoonebeek en Voorwaarts uit Veendam en natuurlijk ontbreekt Zwarte Dorus ook niet tijdens de intocht. De kosten zijn 5,50 Euro per persoon.

Deelname

Opgave is mogelijk op 15 mei tussen 19.00 en 19.30 uur in de kantine van voetbalvereniging Wildervank of via de mail bij Lida Pol polletjelida@gmail.com. Informatie bij Lida Pol 0610957541 of Trijnie Hadders: 06 23382531

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.