Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kennismaken met de Survivalclub Veendam

VEENDAM – Medio 2018 is de Survivalclub Veendam gestart. Op het terrein van Borgerswold Experience in het recreatiegebied Borgerswold is een prachtig parcours met diverse hindernissen gebouwd. Uitdagende hindernissen waar heerlijk op getraind kan worden onder leiding van een gediplomeerd trainer. Survivalclub Veendam is aangesloten bij de Survivalbond Nederland en beschikt dus over goedgekeurd parcours.

Op de maandag- en woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur kan er zowel in de zomer als in de winter worden getraind. Het survivalbos beschikt over een prima verlichting zodat er (bijna) altijd getraind kan worden.

Survivalrun 

Naast een gezamenlijke training wordt er regelmatig deelgenomen aan een survivalrun als groep. Een mooie en gezellige manier om jezelf eens te testen op een ander parcours. De Survivalclub Veendam organiseert voor geïnteresseerden een tweetal vrije trainingen om kennis te maken met deze prachtige sport. Mocht je interesse hebben om een keer geheel vrijblijvend mee te trainen dan ben je van harte welkom op woensdag 8 mei om 19.00 uur of zaterdag 11 mei om 9.00 uur.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.