Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sessies Suzanne Jarvie en duo Kate Fenner / Chris Brown

RTV1/BLUEPRINT – Op vrijdag 17 mei wordt de laatste live aflevering van het 21e seizoen van het roots radioprogramma Blueprint opgenomen vanuit Grand Café Java in Veendam op het bekende tijdstip van 17.00-19.00 uur. De sessies worden verzorgd door singersongwriter Suzanne Jarvie uit Toronto en het duo Kate Fenner / Chris Brown uit New York.

Gratis bijwonen

Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis. Via de stream op www.rtveen.nl en op RTV1 radio is het programma elke zondag te beluisteren en verder de hele week op rootsparadise.nl/blueprint/index.php en rtveen.nl/programmering/blueprint

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.