Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rondrit nieuwe inwoners Veendam

VEENDAM – Zaterdagmorgen 11 mei hield de gemeente Veendam een rondrit voor haar nieuwe inwoners. De betreffende inwoners waren persoonlijk uitgenodigd en werden zaterdag verwelkomd op het gemeentehuis waar ze werden ontvangen door de wethouders Henk Jan Schmaal, Bert Wierenga, Ans Grimbergen, en Annelies Kleve.

Na een rondrit door Veendam werden ze met koffie en gebak in de raadzaal, ook wel kleine Ridderzaal genoemd verwelkomd waar ook de overige collegeleden en enkele raadsleden waren aangeschoven. En konden de nieuwe inwoners en het gemeentebestuur met elkaar kennismaken, vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

De gemeente Veendam telt momenteel 27.508 inwoners. Dat is een daling van 2% ten opzichte van 2017. Een ‘min’ van 807 inwoners. Kijkend naar de laatste 2 decennia was 1997 een piekjaar. Toen waren er 28.639 mensen woonachtig in de gemeente Veendam.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.