Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sportvelden Borger op de schop

.

BORGER – Op woensdag 22 mei is begonnen met fase twee van de renovatie van de voetbalvelden in Borger. Wethouder Niek Wind zette samen met een aantal jeugdspelers de eerste schop in de grond.

`Sport en bewegen vinden we erg belangrijk. Met de nieuwe velden kunnen de sportverenigingen straks weer veel sportief plezier beleven.”

Er waren meerdere redenen om in Borger de sportvelden aan te pakken. Zo zijn 2 velden verkocht aan het Drents Landschap voor natuurontwikkeling. Daardoor was het nodig om een nieuwe indeling te maken van het sportcomplex.

Ook waren de velden toe aan een opknapbeurt want de velden zijn inmiddels 35 jaar oud. Dit was de aanleiding om met het hele complex aan de slag te gaan.

Planning
`In 2018 zijn we begonnen met de werkzaamheden. We zijn nu aangekomen bij de volgende fase aan het hoofdveld en het trainingsveld. De velden worden klaar gemaakt zodat ze weer helemaal voldoen aan de huidige normen. Tot het eind van de nacompetitie blijven 2 velden en het jeugdveld beschikbaar,` aldus de wethouder.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.