Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veendam presenteert zich op vastgoedbeurs

VEENDAM – Op 4, 5 en 6 juni is de gemeente Veendam present op de vastgoedbeurs Provada tezamen met Oldambt. Onder de noemer ‘Groots op Grunn’ presenteren de gemeenten aan retailers en vastgoedbeleggers wat ze hebben te bieden.

Bloeiende industrie
De gemeente Veendam presenteert met name de bloeiende industrieterreinen en de vele mogelijkheden die daar liggen voor beleggers en investeerders. Ook wordt er ingezet op het interesseren van retailers om zich te vestigen in het winkelhart van Veendam en het centrum een impuls te geven.

‘Groots op Grunn’
Naast de gemeente Oldambt gaat ook Hooghoudt mee. Zij gaan pionieren met de Groninger Granen en zijn daarmee een trotse vertegenwoordiger van de hele regio. Genoeg aanleiding dus voor bezoekers van de beurs om onze stand eens binnen te stappen en in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van de gemeenten. Wij gaan er vanuit dat we waardevolle contacten leggen die leiden tot de vestiging van nieuwe bedrijven in onze gemeente.

Wethouder Henk-Jan Schmaal legt uit – (F: P. Panneman)

Veendam in beweging
Wethouder Henk Jan Schmaal (Economische Zaken): “Veendam is in beweging en dat laten we graag en vol trots zien. Met onze weg-, water- en spoorverbindingen is Veendam hét logistieke middelpunt van de regio en de perfecte uitvalsbasis voor bedrijven die grensoverschrijdend zaken doen in zowel Nederland als Noord-Duitsland. De mogelijkheden zijn legio in Veendam en daar gaan we vastgoedprofessionals van overtuigen tijdens Provada.”

Over Provada
Vastgoedbeurs Provada is een driedaags netwerk-event met verscheidene bijeenkomsten en wordt georganiseerd in de Amsterdamse RAI. Jaarlijks bezoeken ruim 25.000 vastgoedprofessionals Provada voor kennis en netwerkgelegenheden. Daarmee is het de grootste vastgoedbeurs van Nederland.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.