Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stormschade valt mee

Archieffoto: Ronny – 112Regioflits

STADSKANAAL – De storm die van dinsdag op woensdag over onze regio trok heeft enkel schade achtergelaten. Op meerdere plaatsen lagen takken en bomen op wegen, op auto’s of op huizen. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Het noodweer was kort, maar hevig.

In de Veenkoloniën bleef de schade beperkt tot lichte stormschade ondanks de hevige windstoten en felle bliksem rond middernacht. Veelal betrof de schade loshangende takken en omvergewaaide bomen. Van wateroverlast was geen sprake.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.