Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Open dag Bio-boerderij Landleven

ONSTWEDDE – Bio-boerderij Landleven in Onstwedde, bekend van de ronde koepelstal, houdt op zaterdag 8 juni van 10-16 uur een Open Dag. Het thema is ‘Smaak en Vermaak’. Vermaak is er voor jong en oud. In de koepelstal is een markt met ambachtelijke, ‘groene’, kunstige en streekproducten. De gehoornde koeien staan in de weide dichtbij. Voor de kinderen is er o.a. een groot koeienspringkussen en een ranjakoe. Lekker ravotten in het stro is ook mogelijk.

Wat betreft de Smaak is er van alles te kiezen, waaronder ambachtelijke jam, huisgebakken brood, worst, honing en natuurlijk de diverse zuivelproducten van de Bio-boerderij, waar sinds 2018 Westerwolds Goud-kaas gemaakt wordt. De Landwinkel bij de boerderij is tijdens de Open Dag open.

De boerderij is te vinden aan de Scholtweg 9 in Onstwedde.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.