Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Speuren naar voedsel uit natuur op vaderdag

.

DROUWEN – Buitencentrum Boomkroonpad organiseert a.s. zaterdag 16 juni een avontuurlijke vaderdagtocht, waar je samen met de gids van Staatbosbeheer speurt naar voedsel uit de natuur. Na afloop ga je een broodje bakken en een kop thee maken van zelf geplukte ingrediënten.

Survivaltips
Stel je staat midden in de natuur en je krijgt trek. Er is geen supermarkt in de buurt. Kun jij dan iets vinden wat je kunt eten? Ontdek wat je allemaal kan eten uit de natuur. Met deze fijne survivaltips kun jij op avontuur in de natuur! Speur samen met de gids van Staatsbosbeheer naar voedsel uit de natuur. Hoe zou jij kunnen overleven als mens in de natuur?

En hoe doen onze soortgenoten (zoogdieren) dat? Sprokkel ook je eigen hout om en leer vuur te maken zonder lucifers. Hierop gaan we een lekker broodje bakken en een heerlijke kop thee zelf maken van zelf geplukte ingrediënten. Een uitdagende, leuke tocht voor alle vaders met hun (klein)kinderen. Moeders zijn natuurlijk ook welkom!

Informatie
De tocht vindt plaats op zondag 16 juni, start om 13.30 uur en duurt 2 – 2,5 uur. De kosten voor deze tocht zijn € 8,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen. Dit is inclusief het kampvuur, het bakken van een broodje en de eigen gemaakte thee.

Vooraf aanmelden: 0592-377305 of boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl

Tip: neem een rugzak en zakmes mee.

Plaats: Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen

Voor meer informatie en voor overige activiteiten kunt u kijken op: www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.