Direct naar de inhoud.

Raad aan tafel met voetbalclubs 2e Exloërmond

  • door:
  • op:

EXLOËRMOND – Een vertegenwoordiging van raadsleden uit de gemeenteraad van Borger-Odoorn gaat verder in gesprek met vertegenwoordigers van de beide voetbalclubs TEVV en Treffer ’16 en de Stichting Dorpsbelang en Dorpshuis 2e Exloërmond.

Hiervoor zijn in de afgelopen periode al verkennende gesprekken gevoerd met elk van de partijen. Deze gesprekken beloven een constructieve basis voor een gezamenlijk vervolg.

Gezamenlijke visie ontwikkelen en uitwerken

Doel van de tafelgesprekken is het gemeenschappelijke belang van het dorp 2e Exloërmond. Voetbal en de sociale cohesie van 2e Exloërmond zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. De kerngroep uit de raad wil dan ook met de betrokken partijen een gezamenlijke visie ontwikkelen voor 2e Exloërmond en deze verder uitwerken. Daarvoor is medewerking en inbreng van alle partijen een voorwaarde. Gezien de positieve indrukken uit de eerste gesprekken, is het plan deze gesprekken begin juli voort te zetten. Partijen kunnen hiervoor binnenkort een uitnodiging verwachten.

TEVV speelt niet in seizoen 2019/2020

Los van genoemde gesprekken deed het bestuur van TEVV de mededeling aan de kerngroep nog niet te gaan spelen in het seizoen 2019/2020. TEVV wil wel gesprekspartner blijven bij de toekomstige ontwikkelingen in 2e Exloërmond. De kerngroep is blij met dit aanbod en heeft aangegeven hier graag gebruik van te willen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-