Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Aanhoudingen inzake bedreiging windmolenbouwers

.

NIEUW BUINEN / MEEDEN – De politie heeft drie mannen aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het bedreigen van ondernemers die aan de bouw van de windmolens (wilden) meewerken. De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de strafbare feiten die o.a. werden gepleegd rond de aanleg van de windmolenparken langs de N33 en in de Drentse Monden. Dat schrijft De Telegraaf vanmorgen op haar website.

Het zou gaan om een 61- jarige man uit 2e Exloërmond, een 58- jarige man uit Meeden en een 50- jarige man uit Nieuw Buinen. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit. Er zijn (op dit moment) huiszoekingen aan de gang in Drenthe en Groningen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.