Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

FC Groningen speelt oefenwedstrijd tegen Sellingen

SELLINGEN – In het kader van het 75 jarig bestaan van vvSellingen voetbalt vvSellingen op 28 juni een oefenwedstrijd tegen FC Groningen die zich voorbereid op het nieuwe seizoen. Het duel op sportpark vv Sellingen begint vrijdagavond om 19.00 uur.

In het kader van het 75- jarig jubileum was er door het bestuur een verzoek ingediend bij de FC Groningen met de vraag of het 1e elftal van Groningen een oefenwedstrijd zou willen komen spelen in Sellingen. Nadat de clubleiding de accommodatie had bezocht, kregen de bestuurders uit Sellingen de volgende dag al een positief antwoord op hun vraag.

Op 28 juni aanstaande zal het 1e van Sellingen voetballen tegen de “jongens uit de Stad”. Dit beloofd een mooie wedstrijd te worden. Een kaartje kost tien euro. Kinderen van vijf tot en met twaalf jaar betalen vijf euro, tot en met 4 jaar gratis.

(ingezonden)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.