Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Slotfestijn Kunstenschool ZG op 29 juni

.

STADSKANAAL – Kunstenschool ZG staat zaterdag 29 juni in het teken van ‘Slotfestijn Jungle’. De muziek-, en dansleerlingen en docenten nemen het publiek in hun optredens mee naar de jungle.

Optredens
Speciaal voor deze gelegenheid is het orkest Carnaval der dieren samengesteld. Verder zijn er optredens van de dansgroepen, twee kinderkoren, een gitaarensemble, de bands van De Rijdende Popschool en de docentenband van Kunstenschool ZG.

Zandkunstenaar
Speciale gast is de bekende Zandkunstenaar Gert van der Vijver. Door zand in vloeiende bewegingen op een lichtplaat te strooien, komen op magische wijze schitterende afbeeldingen tevoorschijn toegespitst op het thema, de Jungle. Gert van der Vijver laat het publiek beleven hoe spectaculair bewegend zand kan zijn.

Meer informatie
Het Slotfestijn wordt gehouden in Theater Geert Teis en begint om 13.00 uur en zal tegen 15.00 uur afgelopen zijn. Een ieder is welkom en de toegang is gratis, waarbij een vrije gift op prijs wordt gesteld.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.