Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tweede CD voor Parkheemster Wichter

Foto: Anton de Wijk

STADSKANAAL – Vrijdag 28 juni 2019 is de tweede CD van het koor Parkheemster Wichter gepresenteerd. Het koor, begeleid door accordeonist Roelof Hulshof, is maar wát trots dat het weer gelukt is. Deze feestelijke gebeurtenis vond plaats in Parkheem, waar wekelijks gerepeteerd wordt en het allemaal begon. Het werd een geweldige middag. De eerste CD is uitgebracht op het 10-jarig jubileum in 2013.

“Het begon allemaal zo`n 16 jaar geleden tijdens een bonte avond in Parkheem”, vertelt een van de koorleden. “Een aantal vrijwilligers traden op, wat zo goed beviel dat besloten werd een koor op te richten.”

Het koor, waarvan een aantal inmiddels de 80 is gepasseerd, treedt gemiddeld twee keer per week op in de wijde regio. Van Meppel tot Delfzijl. Bij zowel verpleegtehuizen als verenigingen zorgen de Parkheemster Wichter voor een feest der herkenning en blije gezichten.

Onderste foto’s: Roelof Hulshof

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.