Direct naar de inhoud.

SJS G1 kampioen

(foto: Bart Romijn)
STADSKANAAL – Het eerste G-team van SJS is kampioen geworden. De voetballers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking spelen wekelijks in de speciaal door de KNVB opgezette competitie voor G-teams.

De SJS-ers komen uit in de A-categorie. Er wordt serieus gevoetbald en getraind onder leiding van trainer Ugo Mulder en teammanager Bart Romijn. Met het kampioenschap kwam er een einde aan een mooi en succesvol seizoen.

Nu wacht de vakantie, maar daarna begint het meteen weer. Op zaterdag 7 september wacht de start van het nieuwe seizoen met deelname aan de Freddie Pranger Memorial, het internationaal G-voetbaltoernooi van SJS. Of de blauwwitte G-ers er dan ook met de hoofdprijs vandoor gaan is niet vanzelfsprekend. De concurrentie van met name de Belgische en Duitse teams is groot. Wellicht geeft de presentatie van hun totaal nieuwe outfit, die tijdens de openingsceremonie plaatsvindt, de mannen extra moraal mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-