Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTV1 live bij Samenloop voor Hoop

F: samenloopvoorhoop.nl

RTV1/STADSKANAAL – RTV1 zal tijdens Samenloop voor Hoop 13 en 14 juli  24 uur lang live te horen zijn op de radio. Rechtstreeks vanaf het veld van de Samenloop voor Hoop zullen presentatoren Niels Kuil, Rutger Breider en Hielke Bosch (bekend van het radioprogramma 1 op zaterdag) met afwisselende sidekicks live verslag doen van de gebeurtenissen tijdens de loop.

Radio

Het gehele verslag zal live op de RTV1 radio te volgen zijn. Zaterdag begint het radioprogramma om 15.30 uur. De loop begint om 16.00 uur. De loop eindigt op zondag om 16.00 en de radioshow zal dan ook iets na vieren eindigen. Je kunt ons radiostation vinden in de ether op 105.3 FM, 106.2 FM  (Stadskanaal) en 106.9 FM (Veendam). En ook via de website rtveen.nl en op ons televisiekanaal (Ziggo: kanaal 42, KPN: kanaal 1458, SKV: kanaal 25). Contact met de presentatoren is mogelijk via o.a. onze website rtveen.nl en via onze sociale media kanalen.

Social media

Naast live radioverslag zullen wij ook zo nu en dan live gaan via de Facebook en Instagram pagina van RTV1. Ook zullen er daar in de loop van de dag en nacht filmpjes op verschijnen. Dus houdt onze social media pagina’s vooral in de gaten voor de laatste beelden.

Samenloop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop betekent: 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Dit zal gebeuren in estafettevorm, bij voorkeur in teamverband. Teamleden wisselen elkaar daarbij dan af op een parcours van zo’n 350 meter dat 24 uur lang als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker geldt. Het is daarbij de bedoeling dat elk team in de aanloop naar en/of tijdens het evenement (ludieke) acties ontplooit om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

De locatie van de Samenloop voor Hoop is het veld tussen de Luxemburglaan en Navolaan in Stadskanaal. En vind plaats op 13 en 14 juli.

Naast deze wandelacties is er ook een bijzonder programma omheen gebouwd. Waarbij o.a. artiesten zullen optreden. Voor meer info kunt u kijken op de  website van Samenloop voor Hoop.

 

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.