Direct naar de inhoud.

Veendammers presteren goed op eigen toernooi

  • door:
  • op:

.
VEENDAM – De tennissers van de TC Veendam hebben afgelopen week goed gepresteerd op het eigen JUMBO VEENDAM DUBBEL 2019.

In 9 van de 11 onderdelen viel er een Veendammer winnaar te noteren. Bij de 4 dames onderdelen waren alle tweede plaatsen een prooi voor de TC Veendam.

Alleen de heren lieten het enigszins afweten: hier wisten alleen Jeffrey Oldenburger en Bastijn Weijer te winnen, maar zij hadden hierbij wel de hulp nodig van een partner van een andere vereniging.

De weersomstandigheden waren dit jaar ideaal: niet te warm en niet te koud; heel af en toe een klein beetje regen; ’s avonds veelal een beetje bewolkt waardoor de spelers weinig last van de ondergaande zon hadden.

In verband met de startende zomervakantie was er geen overvol deelnemersveld. Dit alles zorgde ervoor dat alle wedstrijden vlotjes afgewerkt konden worden en de deelnemers nagenoeg nooit te maken hadden met lange wachttijden.

Het toernooi, dat in 2015 voor het eerst werd georganiseerd, is onderhand zeer populair bij de noordelijke tennisliefhebbers en heeft zich een vaste plaats verworven op de tenniskalender van de KNTLB.

De winnaars waren dit jaar:
Dames 5: Evelien de Jonge en Aukje van der Wal
Dames 6: Judith de Jong en Jacqueline de Vries
Dames 7: Rian Smit en Jolanda de Jonge
Dames 8: Ria en Petra de Boer

Mix 6: Milou Aukes en Bastijn Weijer
Mix 7: Liselot Weijer en Yoran Smidts
Mix 8: Truus Bulten en Jeroen Tooren

Heren 5: Jan Derks Kloosterboer en Bert Wassing
Heren 6: Mark Smittenberg en Bastijn Weijer
Heren 7: Jeffrey Oldenburger en Hans Boerema
Heren 8: Ivar en Mark Ottenga

(Ingezonden)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal