Direct naar de inhoud.

SJS is boos en verdrietig door vernieling

  • door:
  • op:
Foto: Facebook SJS

STADSKANAAL – Onverlaten hebben woensdagmiddag rond de klok van 16.30 uur ingebroken in de kantine van voetbalvereniging SJS. Met een zogenaamde ‘lifehammer’ zijn verschillende ramen geprobeerd in te tikken. Uiteindelijk is het de dader gelukt om binnen te komen via een raam aan de voorzijde. Vanochtend is er onderzoek gedaan door de technische recherche en zijn er sporen onderzocht en meegenomen om de dader hopelijk te achterhalen.

Boos en verdrietig

Het bestuur reageerde via haar eigen facebook account met een bericht: “Over het feit dat er op klaarlichte dag zoveel schade is aangericht aan onze mooie kantine zijn wij zeer ontstemd, boos en verdrietig! En vooral voor onze trouwe vrijwilligers die altijd klaarstaan en alles tot in de puntjes onderhouden is het een klap in het gezicht! De dader moet zich diep schamen. We hopen dat hij/zij gepakt wordt”.

Heeft u op woensdagmiddag 24 juli jl. iets verdachts gezien of gehoord op het sportcomplex rond de klok van 16.00/16.30 uur, laat het dan SJS of de politie weten. U kunt ook een mail sturen naar bestuur@vvsjs.nl



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal