Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gratis entree Onstwedder Oogstfeest

Gezellig op de Oogstmarkt tijdens Oogstfeest Onstwedde – (foto: Jan Johan ten Have)

ONSTWEDDE – Het leven op het platteland in grootmoeders tijd. Dat is te zien en beleven tijdens het Onstwedder Oogstfeest op zaterdag 24 augustus. Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Oogstfeest trakteert de organisatie stichting Onstwedder Gaarv’n de bezoekers ‘eenmalig’ op gratis entree. Ook het parkeren nabij de ingang is gratis.

Ambachten van weleer

Op het Oogstfeest zijn demonstraties van vele oude ambachten te zien. Daarnaast vinden bezoekers er een braderie, oldtimershow en Boeren Boeldag. Spectaculair zijn demonstraties schapendrijven met border collies en hondendressuur, onder meer met een pakwerker. Duo Wim en Miranda en een draaiorgels verzorgen muzikale optredens. Verder zijn diverse kinderactiviteiten zoals optredens van een poppentheater en rondritten met een geitenkar en tractor met wagen.

24 augustus

Het Oogstfeest op het Evenemententerrein aan de Wessinghuizerweg wordt zaterdag 24 augustus om 10.00 uur officieel geopend door voorzitter Jan ten Have van Onstwedder Gaarv’n en duurt tot 17.00 uur.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.